POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Your address will show here +12 34 56 78
Informatie

Alle informatie die u nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling bij SilsJewels.
Over SilsJewels

SilsJewels maakt handgemaakte juwelen met natuurlijke edel/half edelstenen en andere natuurlijke producten, gecombineerd met sterling zilver (925) en goud over sterling zilver/vermeil, gold filled en gold plated.
Silvana is de ontwerpster van de SilsJewels sieradenlijn.
Zij heeft altijd al een passie voor sieraden met edelstenen gehad en maakt ze nu in haar eigen atelier.
Daarnaast werkt ze samen met edelsmeden binnen Europa om exclusieve sieraden te maken.
SilsJewels streeft ernaar om klassieke en tijdloze sieraden te ontwerpen en laat zich inspireren door de laatste modetrends in binnen-en buitenland.
Stuur gerust een bericht als u vragen heeft! info@silsjewels.nl
Ik wens u veel winkelplezier!
 
Informatie over de website: 
Bij ieder product staat de maat van de oorbel vermeld. Op iedere foto kunt u klikken, dan krijgt u een groter formaat te zien en kunt u de oorbel ook op de pop bekijken. Dit geeft een goed inzicht in het formaat van de oorbel.
Er staan veel modellen op de website die ook met sterling zilver 925 gemaakt kunnen worden. Dit wordt bij de product informatie specifiek aangegeven. Tijdens het bestellen kunt u bij de opmerking dit aangeven. Lukt dit niet graag contact met mij opnemen via info@silsjewels.nl
 
SilsJewels verkoopt niet aan winkels, zodat de prijzen relatief laag gehouden kunnen worden!
 
Klanten uit Belgie kunnen betalen met: Bancontact/Mistercash en/of PayPal.
Verzending naar Belgie: Post NL berekent de volgende tarieven aan SilsJewels:

9,80 euro ( post pakket met track&trace ( Verzekerd )

Klanten uit Nederland kunnen betalen met Ideal en Paypal.
Verzendkosten binnen Nederland:
Post NL berekent de volgende tarieven aan SilsJewels:

3,40 euro ( brievenbus post in doosje met track&trace Niet verzekerd )

6,50 euro ( pakket post met track&trace ( Verzekerd )
 
Verzending: Als het bedrag van de bestelling is betaald krijgt u een bevestiging van betaling en wordt het sieraad zo snel mogelijk toegestuurd, in principe twee werkdagen.
Wanneer sprake is van een officiele feestdag of weekend kan de termijn van twee werkdagen iets langer duren door de postbezorging.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren.
 
 
Privacy

Privacy Reglement​/A.V.G. SilsJewels legt alleen gegevens van haar klanten vast, die noodzakelijk zijn om de bestelde sieraden te kunnen leveren. Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden om contact op te nemen met de klant over de bestelling. Deze gegevens zijn enkel en alleen voor/door SilsJewels toegankelijk. Niets is automatisch vooraf ingevuld. De klant vult zelf gegevens in zoals naam, adres, woonplaats, bankrekening, telefoonnummer en e-mail adres. SilsJewels garandeert haar klanten, dat deze gegevens aan geen enkel individu of instelling worden doorgegeven, noch op verzoek noch vrijwillig, anders dan indien noodzakelijk met schriftelijke toestemming van de individuele klant vooraf. De persoonsgegevens blijven in principe zorgvuldig bewaard in het systeem. Iedere klant van SilsJewels heeft het recht op inzage, correctie, verwijdering of meenemen van eigen gegevens (data portabiliteit). Ook bestaat het recht voor de klant om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht er ooit onverhoopt sprake zijn van een data lek dan zal SilsJewels onmiddellijk conform voorschrift (melden) handelen. Een verwerkers overeenkomst is conform voorschrift A.V.G. wetgeving schriftelijk overeengekomen tussen SilsJewels en de web beheerder van SilsJewels.

Materialen

SilsJewels maakt gebruik van natuurlijke edel/half edelstenen zoals Onyx, Quartz, Labradorite, Amazoniet, Lapis Lazuli, Chalcedony, Zoetwaterparels, Shell parels, Majorca parels en Barokparels (barokparels zijn nooit gelijk). Alle natuurproducten, zoals bruin shell lip (schelp) patronen verschillen van elkaar. Natuurlijk zoek ik de beste paren in kleur en maatvoering zo goed mogelijk bij elkaar. SilsJewels gebruikt de volgende materialen: Sterling Zilver (925), Vermeil (14k of 24 k goudlaag over sterling zilver), Gold filled of Gold plated ( verguld op een nikkelvrije metaalsoort ) gold plated wil zeggen dat een nikkelvrije metaalsoort door een goudbadje is gehaald. Het slijt dan meestal ook wat sneller als bovengenoemde materialen.  Alle materialen van SilsJewels zijn nikkel vrij! Het is belangrijk dat de sieraden lange tijd meegaan en dat ze er goed uit blijven zien. SilsJewels verwijst u daarom naar de verzorgingsinstructies. Verder maakt SilsJewels o.a. gebruik van buffelhoorn. De sieraden van buffelhoorn die u vindt op de site worden allemaal handgemaakt van hoorn wat afkomstig is van dieren die een natuurlijke dood gestorven zijn. De sieraden van roggenleer/stingray en slangenleer zijn gemaakt van de huid waarvan het vlees voor consumptie gebruikt wordt elders in de wereld, dus de huiden zijn een restproduct. De huiden worden gelooid en bewerkt tot deze luxe materialen.

Retouren

Retouren, evenals annuleringen staan beschreven in de Algemene Voorwaarden. De volgende items kunt u niet terugsturen of ruilen: Wegens de aard van deze items kan SilsJewels, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van: – Custom- en gepersonaliseerde bestellingen.  Voorwaarden voor retour: Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Veelgestelde vragen

Verzorgingsinstructies: Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die als ze in aanraking komen met de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden pas op het allerlaatst om te doen. Doe uw sieraden altijd af als u gaat slapen. Voorkom contact met: crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken. Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk of bij het sporten! Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door hard stoten! Het is het beste om uw sieraden NIET los in een lade of doosje te leggen, berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen. Stel uw sieraden niet bloot aan te fel zonlicht! Cadeauverpakking en verpakking: Luxe doosje

Silvana, owner of SilsJewels creates handmade jewels with real natural gemstones combined with sterling silver (925) and gold over silver / vermeil. Silvana always had a passion for jewels and one day she decided to create her own jewelry line. SilsJewels hopes you will find something of interest and you can always send a message if you have any questions to info@silsjewels.nl