Over SilsJewels

SilsJewels maakt handgemaakte juwelen met o.a. natuurlijke edel/half edelstenen en andere natuurlijke producten, gecombineerd met sterling zilver (925) en goud over sterling zilver/vermeil, gold filled en gold plated.

Silvana is de ontwerpster van de SilsJewels sieradenlijn. Zij heeft altijd al een passie voor sieraden met edelstenen gehad en maakt ze nu in haar eigen atelier. Daarnaast werkt ze samen met edelsmeden binnen Europa om exclusieve sieraden te maken. SilsJewels streeft ernaar om klassieke en tijdloze sieraden te ontwerpen en laat zich inspireren door de laatste modetrends in binnen -en buitenland.
Stuur gerust een bericht naar info@silsjewels.nl als u vragen heeft! Ik wens u veel winkelplezier!

Silvana van SilsJewels

SilsJewels in de media

SilsJewels is te vinden in diverse mediabladen. Wij kunnen jullie zelfs met volle trots vermelden dat onze sieraden ook Het Koningshuis hebben bereikt!

Informatie over de website

Bij ieder product staat de maat van de oorbel vermeld. Op iedere foto kunt u klikken, dan krijgt u een groter formaat te zien en kunt u de oorbel ook op de pop bekijken. Dit geeft een goed inzicht in het formaat van de oorbel. Er staan veel modellen op de website die ook met sterling zilver 925 gemaakt kunnen worden. Dit wordt bij de productinformatie specifiek aangegeven. Tijdens het bestellen kunt u dit bij het opmerkingenveld aangeven. Lukt dit niet graag contact met mij opnemen via info@silsjewels.nl.

SilsJewels verkoopt niet aan winkels, zodat de prijzen relatief laag gehouden kunnen worden!

Klanten uit Belgie kunnen betalen met: Bancontact/Mistercash en/of PayPal.
Verzending naar Belgie: Post NL berekent de volgende tarieven aan SilsJewels:

7 euro ( postpakket met track&trace ( Verzekerd )

Klanten uit Nederland kunnen betalen met iDEAL en Paypal.
Verzendkosten binnen Nederland:

3,40 euro (Brievenbuspost in doosje met track&trace – Niet verzekerd )

6,50 euro (Pakketpost met track&trace – Verzekerd )

Materialen

SilsJewels maakt gebruik van o.a. natuurlijke edel/half edelstenen zoals Onyx, Quartz, Labradorite, Amazoniet, Lapis Lazuli, Chalcedony, Zoetwaterparels, Shell parels, Majorca parels Barokparels (barokparels zijn nooit gelijk), natuurlijke kristallen en kunstmatige kristallen. Alle natuurproducten, zoals bruin shell lip (schelp) patronen verschillen van elkaar. Natuurlijk zoek ik de beste paren in kleur en maatvoering zo goed mogelijk bij elkaar. SilsJewels gebruikt de volgende materialen: Sterling Zilver (925), Vermeil (14k of 24 k goudlaag over sterling zilver), Gold filled of Gold plated ( verguld op een nikkelvrije metaalsoort ) gold plated wil zeggen dat een nikkelvrije metaalsoort door een goudbadje is gehaald. Het slijt dan meestal ook wat sneller als bovengenoemde materialen. Alle materialen van SilsJewels zijn nikkel vrij! Het is belangrijk dat de sieraden lange tijd meegaan en dat ze er goed uit blijven zien. SilsJewels verwijst u daarom naar de verzorgingsinstructies. Verder maakt SilsJewels o.a. gebruik van buffelhoorn. De sieraden van buffelhoorn die u vindt op de site worden allemaal handgemaakt van hoorn wat afkomstig is van dieren die een natuurlijke dood gestorven zijn. De sieraden van roggenleer/stingray en slangenleer zijn gemaakt van de huid waarvan het vlees voor consumptie gebruikt wordt elders in de wereld, dus de huiden zijn een restproduct. De huiden worden gelooid en bewerkt tot deze luxe materialen.

SilsJewels handgemaakte oorbellen, armbanden, kettingen, ringen

Veelgestelde vragen

Verzorgingsinstructies: Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die als ze in aanraking komen met de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden pas op het allerlaatst om te doen. Doe uw sieraden altijd af als u gaat slapen. Voorkom contact met: crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken. Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk of bij het sporten! Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door hard stoten! Het is het beste om uw sieraden NIET los in een lade of doosje te leggen, berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen. Stel uw sieraden niet bloot aan te fel zonlicht! Cadeauverpakking en verpakking: Luxe doosje.

Retouren

Retouren, evenals annuleringen staan beschreven in de Algemene Voorwaarden. De volgende items kunt u niet terugsturen of ruilen: Wegens de aard van deze items kan SilsJewels, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van: – Custom- en gepersonaliseerde bestellingen. Voorwaarden voor retour: Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Handgemaakte oorbellen van SilsJewels