SilsJewels retourbeleid geeft u de mogelijkheid, om binnen 14 dagen na de ontvangst van uw bestelling, deze te retourneren.

Graag na ontvangst van uw bestelling uw retour zsm aanmelden via info@silsjewels.nl

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Custom made items mogen niet geretourneerd worden.

Graag de retourzending goed verpakken in bijvoorbeeld de originele verzenddoos. Het sieraad dient ongedragen en in originele staat geretourneerd te worden. Wanneer het item beschadigd is of gedragen, kan het retour niet in behandeling genomen worden.

Let op: Bewaar te allen tijde het verzendbewijs van de retourzending. Zonder een geldig verzendbewijs kan er geen onderzoek worden gestart wanneer uw retour pakket vermist raakt en kan het retour niet verwerkt worden. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Deze info geldt voor retourzendingen die aangetekend door u verzonden worden, brievenbus pakketten zijn niet verzekerd, waardoor bij verlies SilsJewels niet verantwoordelijk is.

Zodra ik uw retourzending in goede orde heb ontvangen, stuur ik u een bevestiging per e-mail. Nadat uw retourzending is beoordeeld, wordt uw betaling zsm teruggestort.

Ruilen

Helaas is ruilen niet mogelijk.

Garanties en reparaties

Op alle producten wordt een garantie gegeven van 2 maanden vanaf levering. Wanneer het artikel door eigen toedoen kapot is gegaan of buiten de garantieperiode stuk gaat,  kan ik het artikel vaak nog repareren, mits ik de materialen nog in mijn voorraad heb. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden.