SilsJewels sieraden worden met de hand gemaakt. Omdat SilsJewels met heel veel natuurlijke materialen werkt zoals: leer, parels en andere steensoorten, kan er een klein verschil in het sieraad ontstaan. Ik doe mijn best om zo goed mogelijk gelijke materialen te gebruiken en te matchen. Door het foto licht kan het soms voorkomen, dat de kleur iets anders op de foto komt dan in werkelijkheid. Mocht dit zo zijn, dan wordt dit bij het van toepassing zijnde product vermeld.
Alle bestellingen worden verzonden vanuit mijn atelier in Vlaardingen. Alles wordt op bestelling door mij gemaakt en overgedragen aan Post NL. De tijd die ik nodig heb om uw bestelling te versturen kan variëren ivm drukte (2 a 3 werkdagen). Tijdens uw bestelling kunt u een verzenddatum via de kalender selecteren.

Nederland – Aangetekend – € 6,50
Nederland – Brievenbuspost – € 3,40
België – Aangetekend – € 7,00
Duitsland – Aangetekend – € 9,00

Wanneer ik uw bestelling afgerond heb krijgt u een email met informatie en de track and trace code, mits uw e-mailadres correct is ingevuld.

Wanneer uw bestelling verkeerd, beschadigd of incompleet is, neem dan altijd contact op met mij via: info@silsjewels.nl

Wanneer u een klant account hebt aangemaakt kunt u uw gegevens gemakkelijk wijzigen via mijn account.

Heeft u een bestelling geplaatst zonder klantaccount, dan kunt u contact opnemen met mij via info@silsjewels.nl

SilsJewels retourbeleid geeft u de mogelijkheid, om binnen 14 dagen na uw bestelling van gedachten te veranderen en uw bestelling te retourneren.
Graag na ontvangst van uw bestelling uw retour zsm aanmelden via info@silsjewels.nl

Ja, de kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Uw retourzending wordt na ontvangst in mijn atelier beoordeeld op volledigheid. Wanneer dit gebeurd is, ontvangt u van mij een bevestiging. De terugbetaling zal dan zo spoedig mogelijk worden verwerkt.

SilsJewels biedt u de volgende betaalmethoden aan:
– iDeal
– Paypal
– Bancontact
– KBC/CBC Payment Button
– Eps en Giropay
– SilsJewels cadeaukaart

Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die als ze in aanraking komen met de metaallegering verkleuren. SilsJewels adviseert om na het gebruik van parfum/make-up etc, uw oorlellen met een vochtig doekje schoon te maken voordat u de oorbellen aan doet.

Het is het beste om sieraden pas op het allerlaatst om te doen.
Doe je sieraden altijd af als je gaat slapen.
Voorkom contact met: crème, parfum, water en vocht.

Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.
Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk of bij het sporten!
Schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en hard stoten kunnen sieraden beschadigen.

Het is het beste om je sieraden NIET los in een lade of doosje te leggen, berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen.
Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht!

Zilver is een edelmetaal dat kan gaan oxideren. Deze oxidatie is te zien door de verkleuring naar zwart. Het is een natuurlijk proces wat niet schadelijk is voor uw sieraden mits u ze zo nu en dan even oppoetst met een zilverpoetsdoekje. Gold filled edelmetaal kunt u het beste met een vochtig doekje zo nodig poetsten!